(Z)Werfwagen

Wat is de (Z)werfwagen? 

De (Z)werfwagen is een oude werfwagen die we met de jeugddienst omgetoverd hebben tot een klein speelparadijs! Ze zit bomvol super leuk speelmateriaal dat je voor je speelstraat, buurtfeest, schoolevenement, ... kan gebruiken. Want je kan deze bij ons op een super simpele manier huren en dat het hele jaar door! 

Wat zit er dan in die (Z)werfwagen? 

Een kleine greep uit het aanbod: Domino, jenga, kubb, trampoline, fietsjes en steps, waveboard, stelten, pedalo's, parachute, speelmatten, veel bouwblokken, knutselmateriaal, badminton, voetballen, ganzenbord en schminkgerief ...

Kostprijs?

Je kan de (Z)werfwagen al huren voor een bedrag van € 25 per dag. We vragen een waarborg voor het materiaal van € 50. Het materiaal wordt na gebruik gecontroleerd en als alles ok is dan krijg je je waarborg terugbetaald. 

Extra optie: 

Je kan bij de (Z)werfwagen ook animatoren bij vragen van Sporrewoan speelpleinwerking. Zij voorzien op je evenement of feest dan de perfecte animatie voor alle kinderen. Per animator vragen we een vrijwilligersvergoeding van € 20 voor een dag. 

Hoe huren? 

Huren kan simpelweg door een mailtje te sturen naar sporrewoan@ieper.be met vermelding van: datum, uren, gelegenheid (buurtfeest, speelstraat, evenement ...), locatie en of je al dan niet begeleiding wil van enkele animatoren. Wij doen de rest en spreken dan verder praktisch af!